Houtrot reparatie

Houtrot is een probleem dat heel vaak voorkomt, vaak ziet u het in eerste instantie niet eens, maar komt het pas tevoorschijn bij een schildersbeurt. Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland kan dit voor u oplossen en er voor zorgen dat het niet verder rot, houtrot reparatie is immers goedkoper dan het vervangen van een kozijn.

Houtrot ReparatieAls de houtrot nog niet te ver is gevorderd en geheel wordt verwijderd dan kan dit met een speciale epoxy plamuur heel goed gerepareerd worden. Als een reparatie goed is uitgevoerd zal deze na een vakkundige schilderbeurt onzichtbaar zijn en zal het niet opvallen, en als het gerepareerde deel goed wordt onderhouden zal het ook goed blijven.

Mocht het zo zijn dat het aangetaste deel niet meer is te redden, of te groot is dan wordt er een nieuw stuk hout in geplaatst,ook dit wordt zo gerepareerd dat het niet opvalt.

Mocht u last hebben van houtrot en wilt u dit laten repareren vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

Maar het is natuurlijk beter om te voorkomen dat houtrot optreed, zorg dus dat uw woning goed wordt onderhouden, en altijd goed in de verf blijft.