Disclaimer.

Hoewel de informatie die op www.schilderenkitbedrijfnoordnederland.nl word getoond zorgvuldig door Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland is samengesteld, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. De informatie op deze website kan op ieder moment worden gewijzigd zonder enige vooraankondiging.

Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor het functioneren van deze website. Aan niets wat er op deze website staat kunnen rechten worden ontleend.

Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland doet er alles aan om misbruik te voorkomen, echter zijn we niet aansprakelijk voor informatie of berichten die via internet worden verzonden.

Verwijzingen naar websites via www.schilderenkitbedrijfnoordnederland.nl zijn puur ter informatie van de bezoekers. Wij zijn zeer zorgvuldig in het kiezen van deze links echter kunt u ons niet verantwoordelijk achten voor de inhoud en volledigheid van deze websites. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze websites wordt afgewezen.

Niets van www.schilderenkitbedrijfnoordnederland.nl mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland worden gedeeld, verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt. Hieronder wordt verstaan alle afbeeldingen, logo’s en tekst.

Door deze website te bekijken stemt u in met bovengenoemde beschreven voorwaarden en beperkingen.