Schilderwerk.

SchilderwerkSchilder en Kitbedrijf Noord Nederland verzorgt voor u alle schilderwerk zowel buiten als binnen, alle voorkomend schilder werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om het schilderen van een enkel kozijn of om het schilderen uw hele huis of bedrijfspand bij ons bent u aan het juiste adres.

Schilderwerk buiten.

Door alle weersinvloeden is het noodzakelijk dat uw woning of bedrijfspand goed onderhouden wordt, wij werken dan ook uitsluitend met materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor blijft het schilderwerk in goede staat en duurt het vele jaren voordat er weer een schildersbeurt nodig is. Hiervoor werken wij uitsluitend met topmerken zoals o.a.: Wijzonol, Sigma en Sikkens.

Schilderwerk binnen

Ook binnen is het noodzakelijk dat uw huis goed onderhouden wordt, want schilderwerk binnen is niet alleen ter verfraaiing van uw woning maar is ook zeer zeker van belang voor een lange levensduur. Wij kunnen u desgewenst helpen met het geven van kleuradvies, wij beschikken hiervoor over diverse kleurstalen en voorbeelden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Werkwijze

U kunt natuurlijk direct online een offerte aanvragen voor schilder werkzaamheden, maar om een goed beeld te krijgen van deze werkzaamheden, komen we altijd even bij u langs om uw wensen te bespreken en voor eventueel advies. Zo kunnen wij u een passende offerte aanbieden, zonder dat u later nog voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tevens kunnen wij op dat moment vaststellen hoelang de schilder klus zal gaan duren en wanneer er gestart kan gaan worden.