Kitwerk

Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland KitwerkKitwerk is iets waar Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland al vele jaren in is gespecialiseerd , of het nu gaat om het afkitten van uw badkamer, sanitair of uw keuken, maar ook beglazing en dilatatievoegen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Het is belangrijk dat de nodige aandacht wordt geschonken aan het afwerken en afdichten van de kitvoegen, dit om vochtschade te voorkomen. Lekkage wordt nl. pas zichtbaar als er al veel schade is en het kan zelfs betekenen dat er opnieuw betegeld moet worden. Het is dus belangrijk om te zorgen voor goede kitvoegen.

Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland heeft zich gespecialiseerd in alle soorten voegen voor zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij werken uitsluitend met kitten van hoogwaardige kwaliteit en met professionele merken

Wat doen wij?

Nieuwbouw:
Wij verzorgen al vele jaren voor verschillende tegelzetbedrijven al hun kitwerk en dit naar alle tevredenheid van zowel de tegelzetbedrijven als hun klanten. De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het afkitten van alle soorten voegen.

Renovatie:
Ook voor renovatie van uw oude kitvoegen kunt u bij ons terecht, wij verwijderen de oude kitvoegen en vervangen deze op een vakkundige manier.

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij hoofdzakelijk werkzaam in Noord Nederland, maar werkzaamheden in de rest van Nederland worden natuurlijk niet uitgesloten.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of wilt u een offerte aanvragen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door middel van het contactformulier of aanvraag offerte Kitwerk.